Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Ribera d’Ebre celebra dissabte el 40è aniversari dels Jocs Esportius amb més de 200 nens de la comarca

8 juny 2016 · Noticies

Logo40anys Jocs Esportius Ribera d'EbreEl Consell Comarcal Esportiu, amb el suport del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, organitza una nova edició dels Jocs Esportius Escolars. Un esdeveniment que enguany celebra el seu 40è aniversari i que tindrà lloc a Ascó aquest cap de setmana, de l’11 i 12 de juny.

Com és habitual, es faran proves de velocitat, fons, tanques, llançament de pes i de disc, salt d’alçada i de llargada i relleus. En total hi participaran més de 200 alumnes d’una vintena de centres del territori que porten tot l’any entrenant.

Malgrat això, el president del Consell Esportiu de la Ribera d’Ebre (CERE), Joan Juncà, ha remarcat que allò important no ha de ser la competició, si no “que alumnes de diferents escoles i instituts es coneguin, interactuïn, i s’enganxin a fer esport”.

Per la seva banda, el secretari tècnic del CERE, Antoni Garcia, ha destacat que molts escolars participants en els Jocs “posteriorment s’han dedicat a les seves especialitats més professionalment, assolint reptes com ésser campions d’Espanya, del món i, fins i tot, seleccionats i participants als Jocs Olímpics”.

Desfilada d’aniversari

Per anar escalfant motors, des de finals de febrer un estendard dels 40 anys dels Jocs Esportius Escolars ha recorregut els 14 ajuntaments riberencs, i culminarà el seu recorregut a Ascó, seu de l’esdeveniment aquest 2016.

A més, amb motiu de l’aniversari i per tal que la festa sigui el més lluïda possible, s’ha preparat una desfilada per dissabte a la tarda, a partir de les 4, en què prendran part representants de tots els centres educatius de la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Priorat que han participat en alguna de les edicions dels Jocs.

Així mateix, es retrà homenatge a totes les persones que han ocupat la presidència del Consell Esportiu des que es van engegar els Jocs Escolars, l’any 1976. Cal recordar que es tracta de la cita esportiva d’aquest tipus més antiga de Catalunya.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: