Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal lliura demà els guardons de la XII edició del Premi Llibresebrencs.org de relats curts a Internet

27 maig 2016 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre lliurarà demà dissabte els guardons del XII Premi Llibresebrencs.org de relats curts a Internet. Un certamen literari al qual, aquest 2016, s’han presentat un total de 63 obres, entre les quals s’han seleccionat els relats guanyadors de cadascuna de les quatre categories existents.

El veredicte es donarà a conèixer en un acte al qual assistirà la presidenta del Consell Comarcal, Gemma Carim, i que tindrà lloc demà, 28 de maig, a dos quarts de sis de la tarda, a Móra d’Ebre. Assistiran també l’alcalde i la regidora de Joventut de Móra d’Ebre, Joan Piñol i Maria Rodríguez, i la coordinadora territorial de la Direcció General de Joventut a les Terres de l’Ebre, Norma Pujol. De fet, forma part de la programació de la 13a Fira del Llibre Ebrenc i el 9è Litterarum. Per tal de poder fer efectiu el lliurament del premi, de 150 euros per cadascun dels guanyadors, és obligatori que els autors hi assisteixin.

El premi es convoca des de l’Àrea de Joventut del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, amb el suport del Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre (CERE), l’Ajuntament de Móra d’Ebre, la Fira del Llibre Ebrenc, els Serveis Territorials de Joventut a les Terres de l’Ebre i l’Institut Ramon Muntaner. L’objectiu és incentivar els joves de les comarques ebrenques a escriure relats curts sobre temes que els interessin i a publicar-los a Internet. Concretament, està destinat a joves de la Ribera d’Ebre, la Terra Alta, el Baix Ebre, el Montsià, el Priorat, el Baix Cinca, el Matarranya, els Ports i el Maestrat.

 

13a Fira del Llibre Ebrenc i 9è Litterarum

L’acte forma part de la programació literària d’aquest cap de setmana a la Ribera, on avui mateix es dóna el tret de sortida a la 13a Fira del Llibre Ebrenc i el 9è Litterarum, enguany marcat per l’Any Llull. Uns esdeveniments que, durant tres dies, posen la capital de la Ribera d’Ebre a l’epicentre de les lletres catalanes i converteixen el municipi un aparador d’espectacles literaris. A més, enguany per primera vegada, es retransmetrà en directe per les televisions locals de Catalunya la inauguració del Litterarum, a càrrec de Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes, així com els espectacles d’obertura Cos i Visitacions, a través de la Xarxa de Comunicació Local i el Canal Terres de l’Ebre.

Podeu consultar tota la informació i la programació del cap de setmana en aquest enllaç.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: