Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Alumnes de 3r i 4t curs de Primària de l’escola de Flix visiten el Consell Comarcal per conèixer el seu funcionament

26 maig 2016 · Noticies

Alguns dels nens coneixien ja a la presidenta,

La presidenta del Consell ha pogut explcar de primera mà com funciona la institució als nens i nenes de l’escola.

Els 44 alumnes de tercer i quart curs de Primària de l’escola Enrix Grau Fontseré de Flix han visitat aquest matí la seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, a Móra d’Ebre, per conèixer el funcionament d’aquesta administració supramunicipal. Durant la seva visita, els escolars han estat rebuts per la presidenta del Consell Comarcal, Gemma Carim, que els ha explicat quina és la seva feina al capdavant d’aquesta institució i ha contestat les preguntes que li han fet els xiquets i les xiquetes. Els nens han estat acompanyats dels seus mestres en la ruta que han fet per dins les instal·lacions del Consell, on els treballadors els han explicat quina és la seva tasca. Aquests dies estan estudiant a l’aula les comarques catalanes, motiu pel qual han programat aquesta sortida al Consell Comarcal.

Abans de marxar s’han fet una foto de grup a les portes del Consell amb la presidenta, com a record de la visita. A més, han convidat a la Gemma Carim a visitar-los a les aules de l’escola, una invitació que la presidenta ha agraït i que s’ha compromès a realitzar.

Foto de grup dels alumnes de l'institut de Flix a les portes del Consell, amb la presidenta, Gemma Carim

Foto de grup dels alumnes de l’escola de Flix a les portes del Consell, amb la presidenta, Gemma Carim.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: