Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Ribera promou l’hàbit de rentar-se les mans entre els infants amb un concurs i un tallers a les escoles

6 maig 2016 · Noticies

La sala d'actes es va quedar petita per acollir familiars i amics dels nens guanyadors del concurs.

La sala d’actes es va quedar petita per acollir familiars i amics dels nens guanyadors del concurs.

Coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la Higiene de Mans, la sala de plens del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha quedat petita per acollir a familiars i amics dels nens i nenes de la comarca guanyadors del concurs de dibuix Em rento les mans quan toca. La iniciativa, impulsada pel Departament de Salut amb el suport del Consell Comarcal de la Ribera i els Serveis Educatius de la comarca, ha comptat amb la participació de 150 alumnes de 1r curs de Primària de deu escoles de la Ribera, de 13 classes. Tots ells han fet un dibuix per al concurs després de participar en un taller per conscienciar-los de la importància de rentar-se les mans per afavorir la higiene i prevenir la transmissió d’infeccions, impartit per les infermeres del programa Salut i Escola que es duu a terme als centres educatius de la comarca.

L’acte ha servit per premiar 13 escolars riberencs, un per cada classe participant, pels seus dibuixos al voltant de la temàtica de rentar-se les mans, un hàbit que han treballat a les aules gràcies al programa Salut i Escola. Els guanyadors han rebut material escolar cedit per set llibreries de la comarca, i han fet una demostració del que han après a tots els assistents.

El lliurament del premi ha servit també per fer una demostració del que han après i per visualitzar un vídeo del taller. A més de familiars i amics també han assistit la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim; el cap de Salut Pública de les Terres de l’Ebre, Miquel Àngel Arasa; la directora dels Serveis Educatius de la Ribera d’Ebre, Pilar Ardèvol; les infermeres del programa salut i escola Núria Allende i Mercè Font, i les tècniques de Joventut del Consell Comarcal.

L’exposició de dibuixos es pot visitar durant tot el mes de maig a la seu del Consell Comarcal. El jurat del concurs estava format per un representant del Departament d’Ensenyament, un del Consell Comarcal, un del programa Salut i Escola a la comarca i un membre de l’Escola d’Art de Móra la Nova.

Els guanyadors del concurs ‘Em rento les mans’

 

Patrocinadors: llibreries i papereries de la comarca

Llibreria Rosa (Móra d’Ebre)

Llibreria La Placeta (Flix)

Llibreria Can Solfa (Ascó)

Llibreria papereria Anna (Riba-roja d’Ebre)

Llibreria Bagés (Flix)

Llibreria Núria (Benissanet)

Llibreria papereria Monforte (Móra la Nova)

 

També amb el suport de l’Obra Social La Caixa

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: