Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Convocada la 34a edició del Premi de narrativa Ribera d’Ebre, dotat amb 3.000 euros

2 maig 2016 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre dóna un any més suport a l’Ajuntament de Vinebre en la convocatòria de la 34a edició del Premi de Narrativa Ribera d’Ebre, dotat amb 3.000 euros. Es tracta d’un certamen literari en llengua catalana, amb una llarga trajectòria, que en les seves més de tres dècades d’història ha premiat obres d’escriptors com Andreu Carranza, Pilar Romera o Jesús Maria Tibau, entre molts altres.

Es poden presentar originals fins al proper 27 de maig. Les bases especifiquen que tots els treballs presentats, d’entre 75 i 150 fulls d’extensió, han de ser escrits en llengua catalana i inèdits, a més de no haver estat guardonats en altres convocatòries similars.

El veredicte i atorgament del premi tindrà lloc en el transcurs del sopar literari que el municipi organitzarà el 24 d’agost. L’Ajuntament de Vinebre, a més, tindrà els drets de publicació de l’obra, editada per Cossetània Edicions.

Consulteu les obres guanyadores en anteriors edicions.

Més informació consulteu les bases:

bases1bases2

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: