Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Finalitza el curs d’auxiliar de gran superfície amb una bona valoració per part dels participants

2 maig 2016 · Noticies

El vicepresident i conseller de l’àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal, Josep Maria Buixeda, ha estat present a la cloenda del curs d’Auxiliar de gran superfície/reposador que s’ha celebrat a la seu del Consell Comarcal de la Ribera, a Móra d’Ebre, al llarg de les darreres tres setmanes. Aquesta formació, que forma part del Dispositiu d’Inserció Sociolaboral, ha de servir als participants per afrontar nous reptes professionals amb una posició més segura i ferma. Buixeda ha animat als assistents a continuar aprofitant d’ara endavant els recursos que ofereix el programa Ribera d’Ebre Viva per als desocupats i els que estan en procés de millora de feina a la comarca.

El curs d’Auxiliar de gran superfície/reposador ha constat d’un total de 60 hores, 25 dedicades a coneixements tècnics, 15 a competències bàsiques i 20 hores dedicades a competències transversals, un factor imprescindible per afavorir el procés d’inserció al mercat laboral, especialment d’aquelles persones en situacions d’atur de llarga durada. La valoració dels assistents, un total de 10 veïns de la comarca, ha estat molt positiva. Totes les persones que han participat són usuàries del Dispositiu d’Inserció Laboral i es troben seguint un pla d’inserció individualitzat que inclou la possibilitat de seguir un pla formatiu que els hi permeti millorar la seva ocupabilitat.

 

Sis cursos de formació aquest any 2016

Aquest curs forma part dels sis cursos de formació que es realitzaran durant aquest 2016 des del projecte Ribera d’Ebre VIVA, subvencionat per Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local. Els cursos estan dirigits a persones en recerca activa de feina en l’àmbit del comerç, la restauració i altres serveis, sectors que ocupen a la Ribera d’Ebre el 67% de la població activa, amb un augment del 14,5% durant el darrer any.

Ribera d'Ebre VIVA

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: