Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Oberta la inscripció a un nou seminari per millorar la competitivitat del sector turístic de la Ribera

18 abril 2016 · Noticies

seminari turismeCom orientar la qualitat dels allotjaments i de les empreses de serveis de la Ribera d’Ebre de cara als mercats de senderisme, BTT, pesca, navegació fluvial i altres activitats a la natura, així com adequar l’oferta del sector de la restauració a les noves tendències del mercat. Aquest és l’objectiu del seminari professional que se celebrarà a Móra d’Ebre a partir del 27 d’abril, dins el programa Ribera d’Ebre Viva de suport als empresaris de la comarca.

Aquesta activitat formativa, dirigida especialment a empresaris del sector turístic de la comarca, es desenvoluparà en tres sessions i oferirà als seus participants exemples de bones pràctiques i el testimoni d’experts per millorar la competitivitat del sector turístic comarcal. Els interessats encara poden inscriure’s a través de l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal, o al web Ribera d’Ebre Viva.

Tres sessions compartides i assessorament individual

En la seva organització s’ha tingut en compte el potencial del GR-99 i del riu Ebre, lligat a la navegabilitat fluvial i la pesca recreativa, com a atractius turístics del territori. També la recuperació de la gastronomia local i els productes de proximitat en el cas de l’oferta en restauració de la comarca.

Turisme Ribera d'Ebre

La temàtica del seminari té en compte el potencial de les activitats al riu Ebre i el GR-99 com a principals atractius turístics.

Així, al llarg de les tres sessions s’incidirà en la necessitat de fer valdre el producte local i el turisme sostenible i responsable amb el territori. També es tractarà de com comunicar i promocionar als clients l’especificitat i la singularitat de les empreses del sector. Entre els ponents, dos empresaris que explicaran el seu cas als de la comarca: Mireia Font, de l’empresa Casa Leonardo de Senterasa (Pallars Jussà), i Anna Arnay i Miquel Quera, del Mas del Joncar, al Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà. El tercer ponent és Josep Capellà, de DCB Turisme i Desenvolupament Local.

A més de les tres sessions en grup, un cop finalitzi el seminari els participants poden sol·licitar assessorament individual, una fórmula que ha estat molt ben rebuda en anteriors seminaris, i que els permetrà fer una anàlisi de la seva situació particular i definir línies d’actuació que contribueixin a la millora de l’oferta turística de la comarca.

Incripcions aquí.

Més informació del contingut del seminari en aquest enllaç o al telèfon 977 40 18 51.

  • Aquesta actuació està subvencionada pel Servei d’Ocupació Públic de Catalunya, en el marc els Programes de Suport al densevolupament local.
Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: