Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Convocada la XII edició del Premi Llibresebrencs.org de relats curts per Internet per a joves ebrencs

30 març 2016 · Noticies

L’Àrea de Joventut del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre participa un any més en la convocatòria de la XII edició del Premi Llibresebrencs.org de relats curs a internet, en el marc de la Fira del Llibre Ebrenc que se celebra darrer cap de setmana de maig a Móra d’Ebre. La iniciativa compta amb el suport del Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre, l’Ajuntament de Móra d’Ebre, l’Institut Ramon Muntaner i la delegació territorial de Joventut de la Generalitat a les Terres de l’Ebre.

L’objectiu és incentivar els joves de les comarques ebrenques a escriure relats curts sobre temes que els interessin i a publicar-los a internet. Concretament està destinat a joves de la Ribera d’Ebre, la Terra Alta, el Baix Ebre, el Montsià, el Priorat, el Baix Cinca, el Matarranya, els Ports i el Maestrat.

Els relats han de tenir un màxim de dues pàgines, ser originals i no haver estat publicats en paper ni cap altre format digital, i poden optar a diversos premis, segons l’edat hi ha quatre categories: per a participants de fins a 15 anys; de 16 a 22 anys; de 23 a 29; i a partir de 30 anys. Totes les categories estan dotades amb un premi de 150 euros. Només s’admet un relat per participant.

La data màxima per fer arribar el relat és el 23 d’abril, dia de Sant Jordi. Podeu consultar tota la informació al web llibresebrencs.org o descarregar-vos les bases en aquest enllaç.

El veredicte es farà públic el 28 de maig, dins els actes de la XIII Fira del Llibre Ebrenc.

 

Els relats es poden enviar a puntjove@riberaebre.org.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: