Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Ribera d’Ebre s’adhereix al Dia Internacional de la Dona Treballadora amb un acte comarcal divendres a Ascó

8 març 2016 · Noticies

DONA TREBALLADORA RIBERA D'EBRE 2016

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre s’adhereix un any més a la commemoració del Dia Internacional de la Dona Treballadora i, a més dels actes organitzats avui dimarts 8 de març als diferents municipis de la comarca, aquest divendres 11 de març, a les 5 de la tarda, ha convidat a totes les associacions de dones de la comarca en un acte al Casal d’Ascó per donar visibilitat al paper de les dones de la Ribera.

L’acte commemoratiu del Dia de la Dona Treballadora de la Ribera d’Ebre està organitzat cada any per una associació de dones de la comarca, les quals participen i col·laboren amb el Consell Comarcal a través del Consell Consultiu de Dones de la Ribera. Aquest òrgan està format per dues representants de cada associació local, que es reuneixenal llarg de l’any per posar en comú la seva activitat i organitzar el Dia Internacional en l’àmbit comarcal. Aquest any el municipi escollit és Ascó, i l’amfitriona: l’associació Col·lectiu de Dones d’Ascó.

Durant l’acte s’escollirà una dona de cada un dels pobles participants, i es llegirà en públic la seva trajectòria vital com a reconeixement del paper del col·lectiu femení en la història de la comarca. Assistiran la presidenta del Consell Comarcal, Gemma Carim, primera dona que presideix aquesta institució comarcal, així com la consellera de Serveis Socials, Margarita Daura, que serà l’encarregada de llegir la declaració institucional del 8 de Març. També representants públics de tots els pobles, entre ells l’alcalde d’Ascó, Josep Maria Buixeda.

Llegiu el manifest institucional del 8 de març aquí.

El Consell Comarcal impulsa les polítiques de dones i d’igualtat a la comarca, a través de serveis com el SIAD que ofereix recursos a les dones de la comarca o el Pla de Polítiques de Dones de la Ribera d’Ebre.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: