Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Palma serveix més d’un miler de clotxes en la festa comarcal celebrada aquest diumenge

6 març 2016 · Noticies

festa clotxa la palma 2016La clotxa, el plat típic de la Ribera d’Ebre, és la protagonista de la festa comarcal que ha reunit més d’un miler de persones a la Palma d’Ebre, el poble més petit de la comarca. Les previsions d’afluència de visitants a aquesta 13a cita anual amb la clotxa han fet just, i a l’hora anunciada per a l’inici del repartiment de l’esmorzar els tiquets estaven ja exhaurits. Ja ho ha dit el pregoner de la festa d’aquest any, Jordi Jardí Serres, director de l’Institut Escola d’Hostaleria de Cambrils: la clotxa és una bona manera de promocionar la Ribera d’Ebre i més aprofitant que Catalunya és aquest any Regió Europea de la Gastronomia 2016, un projecte que Jardí Serres coneix molt bé. “És un bon moment per donar a conèixer la gastronomia de la Ribera i la clotxa arreu”, ha afegit Jardí Serres, el dia que s’inicien també les Jornades Gastronòmiques de la Clotxa als restaurants de la comarca, que s’allargaran fins al pròxim 3 d’abril.

clotxa Ribera d'EbreVeïns d’arreu de la comarca s’han trobat un any més en una diada que també ha comptat amb visitants d’altres punts del país, especialment del Camp de Tarragona i Barcelona. Ha estat una jornada de retrobaments de gent de tots els pobles riberencs, amenitzada per la Banda Municipal de Música de Benissanet i el grup Marta i Gregori, i amb la presència també de la geganta Nana Clotxa de Riba-roja d’Ebre. Tots ells han degustat la clotxa i els productes d’artesania comarcal presents a la fira instal•lada a la mateixa plaça del poble, en una cita que aquest any serà retransmesa per tot el país a través del programa de la Xarxa de Comunicació Local 1món.cat, a partir de les 4 de la tarda, en directe, per 33 televisions locals de Catalunya.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: