Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Tot a punt per la Festa Comarcal de la Clotxa, diumenge a la Palma, i la seva retransmissió a tot el país

4 març 2016 · Noticies

LOGO CLOTXALa Palma d’Ebre es prepara per viure aquest diumenge una diada que aplegarà a la gent de tota la Ribera d’Ebre per degustar el plat típic de la comarca: la clotxa, en una jornada festiva durant la qual, a més de la previsió de servir un miler de clotxes, hi haurà actuacions musicals amb la Banda Municipal de Música de Benissanet i el grup Gregori i Marta, una fira de productes artesanals riberencs i moltes activitats i demostracions organitzades pels veïns i les entitats de la Palma. El director de l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils, Jordi Jardí Serres, serà l’encarregat de fer el pregó.

La cita és una bona oportunitat per conèixer aquest municipi de la Ribera, el més petit dels 14 de la comarca, i conèixer els seus productes i atractius turístics. Els tiquets de la clotxa es podran adquirir a la mateixa plaça Catalunya del poble, on es concentraran durant tota la jornada els actes festius, en una carpa que instal·larà el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, organitzador de la festa juntament amb l’Ajuntament de la Palma d’Ebre.

Podeu trobar tota la informació de la festa de la Clotxa, així com descarregar-vos el plànol i el desplegable de les jornades gastronòmiques, en aquest enllaç.

Retransmissió de la festa comarcal per tot Catalunya

1món.cat gravarà diumenge el seu programa en directe a la Palma per parñar de la Ribera, per promocionar la comarca arreu del país.

1món.cat gravarà diumenge el seu programa en directe des de la Palma, desplaçant un equip amb una vintena de professionals del món audiovisual.

Aquest any, la 13a Festa de la Clotxa de la Ribera d’Ebre, que enguany coincideix també amb el primer dia de les jornades gastronòmiques de la clotxa als restaurants de la comarca, serà tot un esdeveniment nacional, ja que un equip de la Xarxa de Comunicació Local de Catalunya i de Canal Terres de l’Ebre es desplaçarà a la Palma d’Ebre per fer un programa en directe de dues hores que serà retransmès per 33 televisions locals d’arreu del país.

El programa és una producció de La Xarxa i Canal Terres de l’Ebre. Presenta el periodista Pere Puig i els periodistes de la televisió local amfitriona, en aquest cas, Tere Giné i Jaume Borja. Pel que fa a l’emissió, es podrà veure diumenge en directe a partir de les 4 de la tarda i fins a les 6. El programa està dirigit per Glòria Trullàs, al costat d’Esther Minguell i Àurea Castosa. A tot el món, es pot veure en directe a www.1mon.cat

Podeu consultar tota la informació del programa de diumenge en aquest enllaç.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: