Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Quatre empreses de la Ribera d’Ebre busquen universitaris en pràctiques per portar talent al territori

26 gener 2016 · Noticies

www.odisseujove.cat

www.odisseujove.cat

Quatre empreses de la Ribera d’Ebre ja s’han interessat en la contractació de joves universitaris que vulguin fer les seves pràctiques en empreses de l’entorn rural, una iniciativa que s’emmarca dins el projecte Practicum Odisseu per promoure la competitivitat empresarial a la vegada que es facilita el retorn i l’establiment de joves a les zones rurals del país.

Les empreses riberenques que volen acollir-se a aquest projecte, que aquest curs acadèmic 2015-2016 està en fase pilot, busquen perfils universitaris estudiants d’enginyeria tècnica aplicada al sector de la construcció i l’obra pública i al sector agroalimentari, així com de les àrees del Dret i l’Economia i del Màrqueting i el Medi Ambient. La convocatòria per acollir-se al programa continua oberta, i les empreses interessades poden presentar-s’hi fins al pròxim 14 de febrer.

El projecte, que vol involucrar universitats, centres de formació i empreses del país, forma part del programa Odisseu, creat per incentivar i facilitar el retorn dels joves al medi rural per la seva inserció rural. Compta amb el suport dels Departaments d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i de Benestar Social i Família, i en el cas de la Ribera és gestionat pel Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques (CIS) Ribera d’Ebre – Terra Alta.

Més informació:

Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques.

Tel. 977 402 792

a/e: info@cisriberaebre-terraalta.org

 

Informa’t dels SERVEIS PER A JOVES I EMPRESES PRÀCTICUM I AJUTS ODISSEU.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: