Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Nou curs per treure’s el títol bàsic i mitjà d’ACTIC a la Ribera d’Ebre per acreditar competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació

11 gener 2016 · Noticies

acticEl Telecentre de la Ribera d’Ebre organitza aquest hivern una nova convocatòria per obtenir l’acreditació oficial de competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació, de la Generalitat de Catalunya. Els cursos programats són de nivell bàsic i de nivell mitjà, i estan dirigits a ciutadans de la comarca perquè no hagin de desplaçar-se a altres territoris per aconseguir la titulació.

Les classes s’iniciaran el dilluns 1 de febrer, i finalitzaran el dilluns 7 de març. La formació consisteix en la preparació de la prova de nivell que ha d’acreditar les competències de l’alumne. Els interessats rebran classes presencials de la matèria, així com un seguiment auto-formatiu, la qual cosa permet que una part de les hores dedicades al curs puguin ser escollides en els dies i hores que més convingui als alumnes, per compaginar-ho si fos el cas amb la feina. El preu del curs de preparació del nivell bàsic és de 64 euros, 68 en el cas del nivell mitjà.

Els interessats han de dirigir-se al Telecentre del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre,  seu oficial per obtenir la titulació ACTIC de la Generalitat, que està situat al carrer sant Valentí de Móra d’Ebre. També s’hi pot contactar a través del correu electrònic telecentre@riberaebre.org o bé per telèfon, al 977 401 851 (extensió 2).

Més informació al web ACTIC de la Generalitat de Catalunya.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: