Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Serveis Tècnics gestiona l’arranjament de 107 quilòmetres de camins municipals de la comarca

4 desembre 2015 · Noticies

camí mas giró mora la nova

A Móra la Nova la subvenció s’ha destinat a pavimentar un tram del Camí de Mas Giró.

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre està executant una nova convocatòria d’ajuts als ajuntaments per mantenir la xarxa de camins de titularitat pública de la comarca, una infraestructura bàsica per garantir l’accés a espais naturals i rurals, així com a activitats i necessitats pròpies del medi rural, com l’agricultura, la ramaderia o la gestió de serveis relacionats amb la preservació del territori o l’extinció d’incendis.

Amb aquest programa, gestionat per l’àrea de Serveis Tècnics del Consell Comarcal, s’estan arranjant i es fan tasques de manteniment, desbrossament i millora en gairebé 107 quilòmetres de camins de titularitat municipal que es troben en mal estat, en 12 dels municipis de la comarca: Ascó, Benissanet, Flix, Ginestar, Miravet, Móra d’Ebre, Móra la Nova, la Palma d’Ebre, la Torre de l’Espanyol, Rasquera, Riba-roja i Tivissa. L’actuació és decisió de cada ajuntament, la gestió tècnica la fa el Consell.

L’actuació forma part del programa d’inversions supramunicipals de la Diputació de Tarragona, que gestiona l’ens comarcal. La partida econòmica és de 81.954 euros, als quals s’ha de sumar l’aportació complementària que fa cada municipi. Així doncs, la inversió total acabarà sent de 165.478,52 euros.

camí campassos Mora d'Ebre

Móra d’Ebre ha executat la millora i l’arranjament del Camí dels Campassos.

Les primeres actuacions executades i certificades són la pavimentació del Camí dels Campassos, a Móra d’Ebre, i el Camí de Mas Giró, a Móra la Nova, així com el manteniment realitzat a la xarxa de camins municipals de Flix. A aquestes se sumaran l’arranjament del camí de sant Antoni d’Ascó, la primera fase del camí dels Illons de Ginestar, el camí de les Tulieses de Miravet, el camí de l’Aiguadí de Rasquera, el Camí de les Foradades de Riba-roja i la primera fase del camí de la Roja de Tivissa. A més, Benissanet condicionarà el camí de la Bassa Vella i la Palma i la Torre destinaran els diners a fer actuacions de millora a tota la xarxa del seu terme municipal. Aquests són àmpliament transitats cada dia, especialment per pagesos i ramaders, i també per vehicles de serveis.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: