Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Cinc grups musicals de la comarca omplen de cant coral l’església d’Ascó en la XXIIa Mostra de la Ribera d’Ebre

16 novembre 2015 · Noticies

tota l'esglesiaUns 120 cantaires de la Ribera d’Ebre es van reunir ahir en la 22a edició de la Mostra de Cant Coral de la comarca, en una església de Sant Antoni d’Ascó plena de cantaires i públic. La trobada, tota una tradició de la tardor riberenca ja, va arrancar amb un minut de silenci en solidaritat amb les víctimes dels atemptats de París de divendres. Tot seguit va començar la interpretació dels cinc grups musicals participants: la Coral de Rasquera, dirigida per Dàmaris Rodríguez; la Coral Decibels, dirigida per Antony Doyle; el Cor l’Aubareda de Móra d’Ebre, dirigit per Robert Faltus; l’Orfeó de Tivissa, dirigit per Pilar Vega; i l’Orfeó d’Ascó, dirigit per Anna Galcerà. El colofó final el van posar tots els cantaires en interpretar les dues peces finals de manera conjunta, entre elles El Cant a la Senyera, moment molt emotiu.

A la mitja part, la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim, va destacar “el mèrit de les corals de la comarca pel seu nivell”, agraint “la persistència i l’esforç dels i les cantaires de la Ribera d’Ebre, que inverteixen una part del seu temps setmanal a aquesta tasca”. A tots ells els va instar a continuar amb el seu “compromís amb la Cultura de la Ribera d’Ebre”. Acompanyaven a Carim la consellera de Cultura, Margarita Daura, i l’alcalde i el regidor de Cultura d’Ascó, Josep Maria Buixeda i Xavier Serra, a més d’una notable representació de veïns de tota la comarca.

La trobada va acabar amb un petit refrigeri al Casal Municipal.

XXIIa Mostra de Cant Coral de la Ribera d'Ebre Corals Ribera d'Ebre Coral Ribera d'Ebre 1 Coral Ribera d'Ebre 2 Coral Ribera d'Ebre 3 Coral Ribera d'Ebre 4 coral Ribera EbreCant Coral Ribera d'Ebre

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: