Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Ascó acull aquest diumenge la XXIIa Mostra de Cant Coral de la Ribera d’Ebre

13 novembre 2015 · Noticies

Cartell de la XXIIa edició de la Mostra de Cant Coral de la Ribera d'Ebre.

Cartell de la XXIIa edició de la Mostra de Cant Coral de la Ribera d’Ebre.

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre organitza aquest diumenge, 15 de novembre, una nova edició de la Mostra de Cant Coral de la Ribera d’Ebre, la 22a ja. Aquest any la cita és a Ascó, a l’Església de Sant Joan Baptista, a partir de les 7 de la tarda. Hi participen cinc grups de la comarca: la Coral de Rasquera, dirigida per Dàmaris Rodríguez; la Coral Decibels, dirigida per Antony Doyle; el Cor l’Aubareda de Móra d’Ebre, dirigit per Robert Faltus; l’Orfeó de Tivissa, dirigit per Pilar Vega; i l’Orfeó d’Ascó, amb Anna Galcerà de directora.

Després de la interpretació de diferents peces per part de cada grup, tots ells es reuniran a l’escenari per cantar conjuntament dues peces: Em dones força, versió de You raise me up per a la Marató de TV3 de l’any passat, i El cant de la senyera, que servirà com a cloenda de la mostra de cant coral comarcal.

La mostra, que és itinerant cada any per un poble de la comarca, compta en aquesta edició amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ascó.

programa Trobada Cant Coral de la Ribera d'Ebre

Podeu descarregar-vos el programa de mà en aquest enllaç.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: