Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Nova partida de 150.000 euros per enfortir el teixit econòmic i social de la comarca

11 novembre 2015 · Noticies

La presidenta de l’ens comarcal, Gemma Carim, i el director general d’ANAV, José Antonio Gago, signant el conveni per al 2015, en presència dels portaveus d'ERC, CiU i la FIC.

La presidenta de l’ens comarcal, Gemma Carim, i el director general d’ANAV, José Antonio Gago, signant el conveni per al 2015, en presència dels portaveus d’ERC, CiU i la FIC.

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i l’Associació Nuclear Ascó-Vandellòs II han arribat a un acord que permetrà invertir aquest any 150.000 euros en actuacions dirigides al desenvolupament i enfortiment econòmic i social de la comarca, també per a la cooperació i ajuda als municipis en aquelles qüestions d’interès comú.

La partida es destinarà a donar suport a serveis i projectes que impulsa el mateix Consell Comarcal, com són el transport adaptat per a veïns amb dificultats de mobilitat, la gimnàstica per a la gent gran, les curses de muntanya o la formació d’adults; i també a institucions com són la Fira de Móra la Nova, el Centre d’Empreses de Flix, la Fundació del Ferrocarril, el Centre d’Estudis de la Ribera i la Biblioteca comarcal.

El conveni signat entre ambdues parts beneficiarà a tots els municipis de la comarca, també als que queden fora de l’àmbit del Pla d’Emergències Nuclears de Tarragona (PENTA), que són Rasquera, Ginestar, Benissanet i Miravet, i per als quals el conveni preveu una partida específica per als seus ajuntaments.

L’acord és fruït de la bona entesa entre els representants polítics de la comarca i els gestors de les instal·lacions de producció d’energia electronuclear. Així, la presidenta comarcal, Gemma Carim, ha volgut agrair el compromís amb el territori d’ANAV, que es consolida com un motor important en la dinamització econòmica de la comarca i els seus pobles, especialment en el manteniment de l’ocupació laboral estable.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: