Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Oberta la inscripció a una càpsula formativa sobre l’ús de les xarxes socials en els negocis

4 novembre 2015 · Noticies

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal dedica la càpsula formativa d’aquest mes de novembre a ensenyar com anar “Més enllà de l’aparador, eines de màrketing amb xarxes socials”. L’objectiu és donar eines als ciutadans de la comarca, especialment aquells que es troben en situació d’atur, perquè aprendre a moure’s per internet, així com bones pràctiques i com situar un negoci a la xarxa. Es treballaran eines com Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, Google my Business i altres recursos, com els QR o formularis de satisfacció, per aprendre a potenciar un negoci a Internet. Els encarregats de la formació són els tècnics del departament d’Informàtica del Consell.

Com en altres ocasions, aquesta càpsula formativa s’estructura en dues sessions d’una durada de dues hores i s’impartiran a dos punts de la comarca per facilitar l’accés als veïns de tots els pobles. Així, el dimarts 17 i dijous 19 es realitzarà al Telecentre de la Ribera d’Ebre, a Móra d’Ebre. I la setmana següent, els dimarts 24 i dijous 26, s’impartirà al Centre d’Empreses La Ribera de Flix. L’horari de totes les sessions és de 15 a 17 hores.

Aquesta formació compta amb el suport del programa Catalunya Emprèn, impulsat pel departament d’Empreses i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, i el Servei Públic d’Ocupació Estatal i el Fons Social Europeu. És la cinquena, i última, càpsula formativa que s’organitza aquest any 2015 després de les sessions realitzades sobre l’ús del correu electrònic, de l’administració electrònica o d’aplicacions mòbils, totes elles enfocades a millorar la productivitat dels negocis de la comarca.

Descarrega’t el fulletó informatiu.

Descarrega’t el full d’inscripció.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: