Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, present a la 184 edició de la fira multisectorial de Móra la Nova

22 octubre 2015 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre participa des d’avui, i durant tot el cap de setmana, a la Fira Agrícola, Ramadera i Industrial de Móra la Nova que aquest any celebra la seva 184a edició. Tomàs Molina, el popular home del temps de TV3, ha estat l’encarregat d’inaugurar-la, acompanyat del delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès; la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera, Gemma Carim; el diputat provincial Joan Piñol i l’alcalde de Móra la Nova, Francesc Moliné, a més d’una nodrida representació institucional de tots els pobles de la comarca.

Tomàs Molina ha esta l’encarregat de fer el pregó i tallar la cinta de la 184a edició de la fira.

video promocional Ribera d'Ebre

Els visitants de la fira que visiten l’estand del Consell hi troben el vídeo promocional i els actius turístics de la comarca.

prego fira Mora

Tomàs Molina ha estat el pregoner de la 184a edició de la Fira de Móra la Nova.

pregoner a estand

Les autoritats comarcals van aprofitar la presència del mediàtic Tomàs Molina com a pregoner de la fira per presentar-li la Ribera d’Ebre.

Com a novetat, aquest any l’estand de la fira del Consell Comarcal canvia d’ubicació i està situat a la plaça de l’Església, al costat d’altres institucions del territori: l’Institut per al Desenvolupament Econòmic de les Comarques de l’Ebre (IDECE) i el Consell Comarcal de la Terra Alta. Amb la seva presència a la fira, el Consell Comarcal vol donar suport a un dels principals aparadors comercials de la Ribera a l’hora que es promocionen els atractius turístics, patrimonials, culturals i gastronòmics de la comarca entre el públic visitant. Així, els que s’apropin a l’estand durant la fira hi trobaran informació turística de tots els pobles de la comarca, i a més podran visualitzar l’espot promocional Ribera d’Ebre l’has de conèixer!, una iniciativa de la Taula Comarcal de Turisme, amb el suport del mateix Consell, que es va presentar en xarxes socials el passat mes de març, a l’inici de la temporada turística d’enguany.

Una fira multisectorial de referència amb 129 expositors i 50.000 visitants

El certamen està organitzat per l’Ajuntament de Móra la Nova, amb el suport entre d’altres del Consell Comarcal. Amb un recinte firal de 10.000 metres quadrats i 129 expositors, es calcula que la Fira rebrà en aquests quatre dies al voltant dels 50.000 visitants, una xifra que situa aquesta fira com una de les cites de referència de les comarques del sud del país i de les Terres de l’Ebre. El seu origen és agrícola i ramader, però avui en dia la Fira de Móra la Nova té un caràcter multisectorial, amb atraccions i una representació del teixit comercial i empresarial de la zona, i activitats complementàries com són concerts, una fira del vi amb 24 cellers de les DO de la província i jornades tècniques per a un públic especialitzat.

mostra productes terra

Durant la inauguració de l’estand del Consell Comarcal es va poder degustar una petita mostra de productes locals de la Ribera d’Ebre.

autoritats estand consell comarcal a fira de Móra

Autoritats i veïns de tots els pobles de la comarca es van apropar a l’estand del Consell, també el pregoner de la Fira Tomàs Molina.

Més informació de la Fira de Móra la Nova en aquest enllaç.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: