Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Ribera d’Ebre Viva dóna suport als empresaris comarcals amb un nou seminari per optimitzar els Recursos Humans

7 octubre 2015 · Noticies

seminari ribera ebre vivaMillorar la productivitat de les empreses de la Ribera d’Ebre, en aquest cas desenvolupant estratègies en la gestió dels Recursos Humans. Amb aquest objectiu, avui s’ha celebrat a la seu del Consell Comarcal, a Móra d’Ebre, la primera de les tres sessions d’un nou seminari de suport als professionals de la comarca, entre ells 13 empresaris i una persona aturada en situació de recerca activa de feina.

El seminari, que continuarà els dimecres 14 i 21 d’octubre, preveu 9 hores de formació en el camp dels Recursos Humans d’una empresa, tractant aspectes tan amplis com són el compromís i les necessitats dels clients, la selecció del personal i la definició de les seves tasques, la capacitat de lideratge, la gestió de grups o, fins i tot, com abordar conflictes que es puguin generar a l’empresa. Factors tots ells decisius per a una millora de la gestió en el capital humà de l’organització i, per tant, amb resultats directes sobre la productivitat del negoci. Les sessions estan impartides per Ana Maria López, de Insercoop.

Millorem la productivitat desenvolupant les RRHH forma part del projecte Ribera d’Ebre Viva, un projecte ocupacional i de desenvolupament local que des de fa cinc anys treballa per millorar la competitivitat de les empreses de la comarca. La formació a empresaris i emprenedors, enfocada a la professionalització dels agents comarcals, és precisament una de les estratègies que duu a terme l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal, que compta amb el suport del Servei d’Ocupació de Catalunya, el Servei Públic d’Ocupació i el Fons Social Europeu.

A més de les tres sessions en grup, un cop finalitzi el seminari els participants poden sol·licitar assessorament individual relacionat amb el capital humà de la seva empresa, una fórmula que ha estat molt ben rebuda en anteriors seminaris per la seva efectivitat, més enllà de la formació rebuda.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: