Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Ribera d’Ebre se solidaritza i dóna suport a la I Cursa Solidària ‘Nedem per l’ELA’

25 setembre 2015 · Noticies

Imatge dels nadadors participants en aquesta primera edició de la cursa solidària per l'Ebre en favor de la lluita contra la malaltia degenerativa de l'ELA.

Imatge dels nadadors participants en aquesta primera edició de la cursa solidària per l’Ebre en favor de la lluita contra la malaltia degenerativa de l’ELA.

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre s’ha sumat a la campanya Fes un Gest per l’ELA: KM per l’ELA, una iniciativa de la Fundació Catalana d’Esclerosi Lateral Amiotròfica Miquel Valls per recaptar fons i ajudar a millorar la qualitat de vida de les persones afectades per aquesta malaltia degenerativa.

En el cas de la Ribera d’Ebre, trenta nedadors, deu piragües individuals i dues de dobles van recórrer 3.330 metres pel riu Ebre, en la que ha estat la I Travessa Solidària “Nedem per l’ELA” en favor d’aquesta causa. Els participants van sortir de l’embarcador d’Ascó i van nedar pel riu Ebre fins a arribar a l’embarcador de Vinebre.

Aquesta primera cursa solidària per l’ELA ha estat possible gràcies a la iniciativa d’una nedadora de la comarca, la mare de la qual va patir aquesta malaltia. També ha comptat amb el suport del Club Atletisme Ascó i els ajuntaments d’Ascó i Vinebre, la Creu Roja, H2osport, AQUA Móra d’Ebre, Club Nàutic d’Ascó, botiguers, empreses i particulars de la Ribera, a més del Consell.

La iniciativa ha servit, a més, per donar a conèixer millor a la comarca aquesta malaltia i la tasca que desenvolupa la fundació Miquel Valls per combatre-la. En aquest sentit, els Voluntaris de les Terres de l’Ebre de la Fundació valoren molt positivament aquesta primera edició de la cursa solidària en aigües riberenques, en la qual s’han sumat molts pobles de les Terres de l’Ebre i d’altres indrets de Catalunya, entre ells Ascó, Vinebre, Garcia, Móra la Nova, Móra d’Ebre, Flix, Tivissa, Gandesa, Horta de Sant Joan, Tivenys, Falset, Prades, Reus, les Borges del Camp, l’Aleixar, Cambrils i Terrassa.

La presidenta del Consell Comarcal, Gemma Carim, amb la impulsora de la iniciativa a la Ribera d'Ebre, Cristina Vallespí, i les regidores de Vinebre Pili Ramos i Ariadna Servelló, fent el gest per l'ELA a la línia d'arribada de la cursa per l'Ebre.

La presidenta del Consell Comarcal, Gemma Carim, amb la impulsora de la iniciativa a la Ribera d’Ebre, Cristina Vallespí, i les regidores de Vinebre Pili Ramos i Ariadna Servelló, fent el gest per l’ELA.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: