Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Oberta la inscripció als cursos de català per a adults a la comarca

16 setembre 2015 · Noticies

El Servei Comarcal de Català de la Ribera d’Ebre, dependent del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l’Ebre, organitza diversos cursos de català per a adults. L’oferta s’ha fet pública coincidint amb l’inici del curs escolar 2015-2016.

Així, els veïns de la comarca es poden apuntar aquest trimestre a cursos de català per a adults de nivell intermedi (nivell B), suficiència (nivell C) i superior (nivell D), tan presencials com a distància. També s’han programat sessions de reforç d’ortografia i d’expressió escrita.

Les classes començaran l’última setmana de setembre, i les places són limitades. El curs passat es van registrar unes 200 inscripcions als cursos per a adults del Servei Comarcal de Català.

Per a més informació i inscripcions cal posar-se en contacte amb el Servei Comarcal de Català de la Ribera d’Ebre, situat a la seu del Consell Comarcal (plaça sant Roc, 2 de Móra d’Ebre), a través del telèfon 977 40 18 51 (extensió 4) o per correu electrònic maymat@cpnl.cat.

Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l’Ebre

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: