Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya

11 setembre 2015 · Noticies

Diada Nacional de Catalunya Terres de l'Ebre

Una representació de la Ribera d’Ebre, encapçalada per la presidenta del Consell Comarcal, Gemma Carim, va participar el 9 de setembre en l’acte institucional organitzat pel Govern català a les Terres de l’Ebre amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya.

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, va ser l’encarregat de pronunciar la conferència Construint un país, en defensa de la independència de Catalunya, amb referències a les reivindicacions de l’11 de Setembre de fa 300 anys i al moment actual que viu el país. Puig va augurar un canvi de cicle polític i històric després del 27 de setembre, reivindicant la necessitat de nous instruments per a la Catalunya del futur.

L’acte, celebrat als Reials Col·legis de Tortosa, va reunir les autoritats ebrenques, encapçalades pel delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès. El conseller va estar acompanyat del secretari d’Ocupació i Relacions Laborals, Joan Aregio, i la directora dels Serveis Territorials d’Empresa i Ocupació a les Terres de l’Ebre, Mercè Miralles, i va afirmar que la viabilitat econòmica d’una Catalunya independent no està en dubte i les pensions no només estan garantides sinó que seran una mica superiors.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: