Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Benissanet, escenari de la VI Festa de l’Avi i l’Àvia Comarcal 2015

20 juliol 2015 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre organitza, per sisè any consecutiu, la Festa de l’Avi i l’Àvia Comarcal de la Ribera d’Ebre, una cita que des de l’any 2010 vol reconèixer la trajectòria vital i professional de la gent gran de la comarca. El poble amfitrió en aquesta sisena edició és Benissanet, que col·labora amb l’organització de la festa i on demà al vespre se celebrarà l’acte institucional i el tradicional sopar i proclamació de l’Avi o Àvia Comarca 2015l. Aquesta festa, que cada any se celebra en un municipi itinerant de la Ribera, pretén fomentar l’associacionisme a la comarca, ja que involucra a totes les associacions de jubilats.
Així doncs, el Casal Municipal de Benissanet serà demà l’escenari de la Festa de l’Avi i l’Àvia Comarcal 2015, a partir de dos quarts de 9 del vespre. El president del Casal de Jubilats, Miquel Aviñó Lamarca, serà l’encarregat de donar la benvinguda a les autoritats i als representants de totes les associacions de jubilats de la Ribera d’Ebre, familiars i amics.
Assistiran a l’acte la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim, i la directora dels Serveis Territorials del Departament de Benestar i Família a les Terres de l’Ebre, Manolita Cid, a més de l’alcalde de Benissanet, Francesc Xavier Arbó, i altres autoritats de la comarca.


13 CANDIDATS I CANDIDATES AL TÍTOL
L’Avi o Àvia Comarcal 2015 ha estat escollit democràticament entre totes les associacions de jubilats de la comarca, d’entre els 13 candidats presentats aquest any 2015. Nou de les candidates són dones: Maria Ribes Montaña (Ascó), Rosa Fucho Solé (Benissanet), Ana Rofes Mestres (Flix), Montserrat Alfonso Pino (Móra d’Ebre), Irene Suárez Guillén (Móra la Nova), Maria Martí Ramos (Rasquera), Montserrat ALabart Castellví (Riba-roja d’Ebre), Teresa Saladié Gil (Tivissa) i Nativitat Estiarte Prunera (La Palma d’Ebre); i quatre són homes: Joan Montamat Argilaga (Garcia), Francesc Torà Agné (Ginestar), Miquel Sentís Salamé (La Torre de l’Espanyol) i Josep Caballé Muntané (Vinebre).

En anteriors edicions, els avis i àvies de la Ribera homenatjats han estat Maria Cinta Nogues Homedes (Àvia comarcal 2010), Josep Sabaté Ferrús (Avi Comarcal 2011), Maria Grau Montané (Àvia Comarcal 2012), Benignme Corbella Mestres (Avi Comarcal 2013) i Roser Guinau Elies (Àvia Comarcal 2014).

PROGRAMA

20:00 a 20:30 h : Recepció dels assistents al Casal Municipal

20:30 h: Acte Institucional de benvinguda. Parlaments a càrrec de la Presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim Gironès; la Directora dels Serveis Territorials del Departament de Benestar i Família a les Terres de l’Ebre, Manolita Cid Espuny; l’alcalde de Benissanet, Francesc Xavier Arbó Cot; i el president del Casal de Jubilats de Benissanet, Miquel Aviñó Lamarca.

21 h: Lliurament d’obsequis als avis i àvies participants i PROCLAMACIÓ DE L’ÀVIA COMARCAL DE LA RIBERA D’EBRE 2015

22:30 h: Sopar

24 h: Actuació musical i cloenda.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: