Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

L’institut Julio Antonio de Móra d’Ebre guanya el concurs per escollir el disseny de la imatge destinada a identificar els contenidors del Consorci de Residus

3 juliol 2015 · Noticies

2web El Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, conjuntament amb el Consorci per a la Gestió dels Residus Municipals de les Comarques de la Ribera d’Ebre, el Priorat i la Terra Alta i els serveis comarcals de Joventut de la Terra Alta i Priorat, va organitzar un  concurs obert als instituts de les tres comarques amb l’objectiu d’escollir el disseny d’una imatge per a  identificar cadascuna de les fraccions del reciclatge de paper/cartró, envasos, vidre, rebuig i fracció orgànica.

La imatge escollida serà la utilitzada pel Consorci per a la Gestió dels Residus Municipals de les Comarques de la Ribera d’Ebre, el Priorat i la Terra Alta per fomentar la millora de la recollida selectiva.

Al concurs hi han participat l’IES Julio Antonio de Móra d’Ebre, l’IES de Flix, l’IES de Batea, l’IES de Gandesa i l’IES de Falset.  Es van presentar més de 100 propostes diferents.

El jurat estava format pel representant del Consorci per a la Gestió dels Residus Municipals de les Comarques de la Ribera d’Ebre, el Priorat i la Terra  i un representant del món de l’art de cada comarca.

D’acord amb la resolució del jurat, el guanyador ha estat l’IES Julio Antonio de Móra d’Ebre.

El premi és una baixada en piragua pel riu per als alumnes de la classe. Aquesta baixada es va dur a terme amb l’empresa En blau el passat dia 8 de juny.

Aquesta acció s’emmarca en la campanya “Al capdavant en reciclatge”, que inclou tot un seguit d’accions per explicar i continuar fomentant el reciclatge en l’àmbit de les tres comarques, que tenen un dels millors índex de recollida selectiva del conjunt de Catalunya.

3web  1web

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: