Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre amplia fins aquest divendres el termini per a la finalització de la substitució dels equips d’enllumenat públic de nou pobles de la comarca

1 juliol 2015 · Noticies

2web El ple del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha aprovat per unanimitat “atorgar una ampliació del termini per a la finalització de l’actuació P4 inclosa dins el contracte de subministrament energètic i gestió integral del servei d’enllumenat públic exterior de les poblacions de Benissanet, Darmós, Garcia, Móra la Nova, la Palma d’Ebre, Riba-roja d’Ebre, Tivissa, la Torre de l’Espanyol i Vinebre”.

Aquesta ampliació de termini, que finalitza el 3 de juliol de 2015, ha estat sol·licitada per l’empresa adjudicatària Fulton Servicios Integrales el passat 2 de juny,  perquè, per causes alienes a la seva voluntat, no ha pogut realitzar en la seva totalitat la substitució de les làmpades, equip i llumeneres i la implantació del sistema de telecontrol i telemesura. Segons s’ha explicat al ple, aquesta situació s’ha produït per requeriments dels propis municipis i pel retard en el lliurament i subministrament del material necessari.

El president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, ha destacat “la satisfacció dels alcaldes i ajuntaments pels bons resultats d’aquest projecte d’eficiència energètica”. Segons Jardí, la finalització d’aquest projecte “és una bona manera d’acabar la legislatura” i els ajuntaments “ja han començat a notar una rebaixa espectacular” en el cost energètic. En concret, el president comarcal ha fet referència al poble de Darmós on l’estalvi ja arriba “al voltant del 80 per cent”.

Durant la celebració del ple s’ha informat que, si no hi ha cap indicació al respecte, la constitució del nou consell tindrà lloc el dia 8 de juliol.

3web

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: