Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Laia Ferrús, guanyadora del VI Concurs de treballs de recerca de la Ribera d’Ebre

29 maig 2015 · Noticies

0web  La seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha acollit aquest divendres l’acte del lliurament del premi del VI Concurs de treballs de recerca de batxillerat sobre la Ribera d’Ebre, convocat pel CERE, essent l’obra guardonada “Didactiebre. Conèixer, ajuda a estimar”, de Laia Ferrús Vicente. Els treballs finalistes van ser “La música de la natura. Els ocells”, de Martí Guiu Rofes; i “L’evolució de l’urbanisme d’Ascó”, de Pere Jordà Gironés. Tots tres són  alumnes de 2n de Batxillerat de l’Institut de Flix.

Prèviament, a la primera part de l’acte, els tres finalistes van haver d’exposar una ressenya del treball amb els trets més fonamentals. Seguidament, mentre els membres del jurat deliberaven, hi hagué un breu concert a càrrec de professors i alumnes de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Móra d’Ebre. Posteriorment, es féu el lliurament dels guardons a la guanyadora i als dos finalistes, així com un diploma acreditatiu a llurs tutors.

El premi per al treball guanyador consistia en una beca de 300 euros i la subscripció gratuïta com a sòcia del CERE durant dos anys. Els dos finalistes, van rebre un obsequi i també una subscripció gratuïta durant dos anys com a socis del CERE.

A l’acte hi foren presents la consellera de Cultura del Consell Comaral, Gemma Carim; el nou president del CERE, Joan Josep Duran; l’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol; la directora de l’Institut de Flix, Mar Carranza, a més d’altres docents del centre. També hi havia familiars dels alumnes, membres del Consell Comarcal i socis del CERE.

3web   2web

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: