Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Comença el pla d’ocupació Ribera d’Ebre 2015

13 maig 2015 · Noticies

1webLa seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha acollit aquest matí l’acte institucional d’inici del Pla d’Ocupació Ribera d’Ebre 2015, que ha comptat amb la participació del conseller comarcal portaveu de l’equip de govern, Antonio Suárez.

Aquest pla, desenvolupat per la Diputació de Tarragona amb el suport de l’ens comarcal, s’adreça a persones aturades. Concretament, l’equip de treball està format per cinc treballadors, un responsable i quatre peons.

La feina a desenvolupar durant els propers sis mesos consistirà en tasques d’arranjament de rutes turístiques i espais d’interès singular a la Ribera d’Ebre als municipis de la Palma d’Ebre, Vinebre, la Torre de l’Espanyol, Móra la Nova, Riba-roja d’Ebre, Benissanet, Rasquera, Móra d’Ebre, Tivissa i la Serra d’Almos.

A més, i de manera complementària, els participants rebran formació general adequada a les necessitats del grup, i formació específica destinada a millorar les competències professionals, amb la finalitat d’incrementar les possibilitats d’inserció laboral posterior.

Cal recordar que aquest projecte forma part del pla de foment de l’ocupació 2015 que la Diputació de Tarragona impulsa amb l’objectiu de reforçar les polítiques actives d’ocupació.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: