Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Empresaris de comerç de Móra d’Ebre aprenen a crear un comerç electrònic i a utilitzar les xarxes socials al telecentre comarcal

11 maig 2015 · Noticies

1webLa Confederació de Comerç de Catalunya (CCC) ha organitzat a les instal·lacions del Telecentre Comarcal de Móra d’Ebre, el quart seminari gratuït del cicle “Oberts a la innovació: els dilluns tecnològics”. Es tracta d’unes sessions formatives dirigides a comerciants, empresaris i autònoms dels sectors del comerç, dels serveis i del turisme d’arreu de Catalunya, que tenen com a objectiu proporcionar-los els coneixements necessaris perquè les botigues puguin fer comerç electrònic i puguin oferir, així, nous serveis als seus clients i millorar la seva competitivitat.

El seminari ha estat impartit pel director general d’Openshopen, Santiago Sánchez, que ha explicat als comerciants assistents els avantatges de disposar d’una botiga en línia per adaptar-se a les noves tendències de compra del consumidor.

Per la seva banda, Carles Martín, professor associat de la Universitat Pompeu Fabra i assessor en noves tecnologies de la CCC, ha explicat les nocions necessàries per utilitzar els seus perfils a les xarxes socials de Facebook i Twitter d’una manera professional i fer-los servir per tal d’augmentar la popularitat, el prestigi i les vendes del seu negoci.

Així mateix, el curs també ha comptat amb Carlos Bartolomé, gestor de negoci de CaixaBank a Móra d’Ebre, que ha explicat com utilitzar el sistema de pagament Cyberpac. Aquest operatiu permet realitzar una compravenda en línia eficient i molt segura per al comerç i per al comprador en línia.

A la finalització del curs, que ha estat tot un èxit de participació gràcies a la col·laboració de totes tres entitats, els alumnes han sortit amb una botiga en línia llesta per començar a vendre. A més, tots han rebut un certificat d’assistència de mans del delegat de la CCC a les Terres de l’Ebre, Gustavo Turón.

La jornada també ha comptat amb el suport de la Generalitat de Catalunya, a través del Pla Idigital, i del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM).

2web 0web

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: