Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Noves sessions del cicle de conferències ‘Parlem dels nostres fills’

30 abril 2015 · Noticies

cartell x webL’àrea de Joventut del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha programat dues noves sessions del cicle ‘Parlem dels nostres fills’, que tindran lloc a Flix i Móra d’Ebre.

Concretament, el dia 6 de maig, a les 19.00 hores i al Casal Sant Jordi de Flix tindrà lloc la xerrada “Assetjament entre alumnes. Bullying’, a càrrec de Jordi Collell i Carme Escudé, mestres i psicòlegs. Aquesta mateixa sessió es farà a Móra d’Ebre, a l’escola de música, el dia 14 de maig a partir de les 19.15 hores.

La sessió següent, sota el títol “I jo perquè consumeixo?”, anirà a càrrec de l’educador social Manel Roda, i tindrà lloc el dia 21 de maig a l’escola de música de Móra d’Ebre a partir de les 19.15 hores, i el dia 26 de maig, a les 19.00 hores, a Ca Don Ventura de Flix.

El cicle ‘Parlem dels nostres fills’ està organitzat per l’àrea de Joventut del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, amb la col·laboració dels ajuntaments de Flix i Móra d’Ebre, i el suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Per  més informació es pot contactar amb el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, 977 401 851 o a l’adreça electrònica joventut@riberaebre.org.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: