Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre acull una sessió informativa sobre les noves eines de planificació d’emergències aprovades recentment per Protecció Civil

15 abril 2015 · Noticies

1web Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya ha organitzat aquest matí al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre una sessió informativa destinada a alcaldes, regidors i tècnics municipals i policies locals de la comarca per tal de donar-los a conèixer les noves eines de planificació en matèria de protecció civil que han estat aprovades recentment.

La sessió ha anat a càrrec del responsable de Protecció Civil de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Miquel Alonso, i ha servit per explicar les dues noves eines de planificació de la protecció civil: el document únic de protecció civil (Decret 155/2014) i els plans d’autoprotecció (Decret 30/2015).

Aquestes novetats suposen un canvi important en quant al contingut i tramitació dels plans d’emergència municipals així com dels plans d’autoprotecció de les activitats i instal·lacions.

La nova reglamentació determina un document únic per la planificació de la protecció civil municipal amb l’objectiu de la simplificació administrativa.

A més, també s’ha donat a conèixer la tramitació dels plans d’autoprotecció amb el nou decret 30/2015 pel qual s’aprova el catàleg d’activitats i centres obligats a adoptar mesures d’autoprotecció.

2web

 

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: