Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Carme Ruscalleda incorpora ‘un plat entrant inspirat en la cultura de la clotxa’ al seu menú de primavera

15 abril 2015 · Noticies

El restaurant Sant Pau ja té la “mini-clotxa” a la seva carta i el proper mes de juny arribarà als restaurants Ruscalleda de Barcelona i Tokyo 

web 15-04-15 Mini clotxa Carme RuscalledaEl passat mes de març, a Tivissa i durant el pregó de la 12a edició de la Festa de la Clotxa de la Ribera d’Ebre, la cuinera Carme Ruscalleda va anunciar la incorporació al menú dels seus restaurants “d’un plat entrant inspirat en la cultura de la clotxa”.

A partir d’aquest mes d’abril, el restaurant Sant Pau, situat a Sant Pol de Mar (Maresme), ja incorpora a la seva nova carta de primavera “la mini-clotxa”. Segons va avançar Carme Ruscalleda al pregó de Tivissa “la nostra serà una mini clotxa esvelta i de crosta daurada, servida dreta, punxada a un cub de metacrilat. A dins, dos bombons fundents i esclatants de formatge, dues boletes de sobrassada arrebossades d’ametlla granet, dos tomàquets cirereta, seitó i panses. La molla retirada, torrada a daus i sucada amb bon oli, i, al cim, uns brots d’alfals i floretes de sàlvia”.

A més, a partir del proper mes de juny, la mini-clotxa de Carme Ruscalleda també serà present als menús de la nova temporada dels restaurants Moments de Barcelona, i Sant Pau de Tokio.

El president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, ha manifestat el seu agraïment a “Carme Ruscalleda per incorporar el plat més tradicional de la Ribera d’Ebre a la seva carta de primavera”. Jardí ha destacat que “a més de ser la cuinera amb més estrelles Michelin del món, Carme Ruscalleda va demostrar una excel·lent qualitat humana durant la seva estada a Tivissa,”. Segons Jardí, “el ressò mundial que això representa potencia encara més la nostra clotxa i l’aposta per la seva promoció es fa des del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre”. El president comarcal ha afegit que “amb aquest gest de Carme Ruscalleda es demostra l’excel·lència i qualitat dels actius gastronòmics i agroalimentaris de la comarca de la Ribera d’Ebre”.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: