Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Els resultats de la substitució de les lluminàries comencen a visualitzar-se a Móra la Nova i Riba-roja d’Ebre

13 abril 2015 · Noticies

Aquesta setmana comencen els treballs a Tivissa i Garcia

2 en 1El procés de substitució de les lluminàries actuals per la tecnologia LED, desenvolupat en el marc del projecte de subministrament energètic i gestió integral del servei d’enllumenat públic exterior de nou pobles impulsat pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, ha començat a visualitzar els primers resultats. En concret, els treballs s’han iniciat a Móra la Nova i Riba-roja d’Ebre, i aquesta setmana està previst que els equips de treball comencin a Garcia i Tivissa la feina de substitució de les lluminàries dels carrers.

En l’actualitat, l’empresa Fulton Servicios Integrales, SA (FULTON) té quatre equips treballant a la Ribera d’Ebre, integrats per dos persones cadascun d’ells. De moment, s’han contractat dos persones de la comarca per realitzar els treballs, i està previst que properament s’ampliïn els equips de treball.

Tant des de Móra la Nova com des de Riba-roja d’Ebre s’ha fet una valoració molt positiva dels primers treballs de substitució dels punts de llum per les noves làmpades de tecnologia LED que, entre altres beneficis, redueixen el consum i incrementen la il·luminació dels carrers.

Cal recordar que el ple del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre va adjudicar el passat mes de gener a l’empresa Fulton el contracte de subministrament energètic i gestió integral del servei d’enllumenat públic exterior de les poblacions de Benissanet, Darmós, Garcia, Móra la Nova, la Palma d’Ebre, Riba-roja d’Ebre, Tivissa, la Torre de l’Espanyol i Vinebre.

Els estudis previs globals de les nou poblacions preveuen la substitució de 3636 lluminàries, la disminució del consum en un 75,30 per cent i la reducció de l’emissió de CO2 en més d’un miler de tones.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: