Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El ple del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre desestima el recurs de reposició presentat per una empresa contra l’adjudicació del contracte de subministrament energètic

31 març 2015 · Noticies

1web 31-03-15 Ple CCRE març 2015El ple del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha acordat per unanimitat “desestimar en la seva integritat” el recurs de reposició presentat per l’empresa Sociedad Ibérica de Construcciones Eléctricas, SA (SICE) contra l’acord d’adjudicació pres per part del plenari de la corporació del passat mes de gener segons el qual s’adjudica a l’empresa Fulton Servicios Integrales, SA (FULTON), el contracte de subministrament energètic i gestió integral del servei d’enllumenat públic exterior de les poblacions de Benissanet, Darmós, Garcia, Móra la Nova, la Palma d’Ebre, Riba-roja d’Ebre, Tivissa, la Torre de l’Espanyol i Vinebre.

L’acord del ple comarcal argumenta que, durant el procés d’adjudicació “es va procedir a una correcta valoració i detall de les propostes presentades per part de les diferents empreses licitadores i es va oferir el màxim detall, informació i explicacions individuals a l’esmentada empresa recurrent tant en el transcurs dels actes públics de la Mesa de contractació en el moment de l’obertura de les pliques com en les posteriors de reunions amb el personal tècnic de l’entitat”.

A més, l’acord del ple fa constar que l’empresa adjudicatària FULTON “va presentar una millor estructura organitzativa i planificació detallada per a l’execució de l’actuació de renovació i el manteniment de l’enllumenat”.

El ple comarcal també ha aprovat les bases que han de regir la concessió d’ajuts econòmics en matèria de menjador escolar, per motius socioeconòmics o geogràfics, a les famílies dels/de les alumnes que no tenen dret a gratuïtat d’aquest servei, en el curs 2015/2016; i les bases de la la concessió d’ajuts econòmics en matèria de transport escolar, per motius socioeconòmics i geogràfics, a les famílies dels/de les alumnes d’escolarització obligatòria que no tenen dret a la gratuïtat d’aquest servei, en el curs 2014/2015.

Un altre acord del ple ha estat l’aprovació de les bases que regeixen la concessió de subvencions als ajuntaments de la comarca destinades a l’arranjament i millora de camins municipals, del programa 2015, i les bases que regeixen la concessió d’ajuts als ajuntaments de la comarca per a escoles municipals de música, any 2015.

A més, el ple comarcal ha aprovat el conveni de col·laboració específic entre el Departament de Cultura i el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre en relació a la transferència anual per a la gestió de l’Arxiu Comarcal de la Ribera d’Ebre, de l’anualitat 2015.

Finalment, el ple també ha aprovat una moció de suport al banc d’ADN per a les identificacions dels desapareguts de la Guerra Civil. Segons aquesta moció, “l’ADN com a eina per a la recuperació de la dignitat i la memòria històrica, és una iniciativa per a identificar els desapareguts durant la guerra. Es tracta de recollir l’ADN pur dels familiars dels desapareguts per tal que, quan s’obrin les fosses comunes relacionades amb la Guerra Civil i la postguerra (1936-1977) i es facin les exhumacions dels cossos, es puguin identificar de forma ràpida i fiable”.

2web 31-03-15 Ple CCRE març 2015

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: