Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Vinebre acull la presentació de l’espot ‘Ribera d’Ebre, l’has de conèixer!’

13 març 2015 · Noticies

0web 12-03-15 Presentacio espot RE 1Prop d’un centenar de persones han assistit a l’acte institucional de presentació de l’espot ‘Ribera d’Ebre, l’has de conèixer!’, una iniciativa del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre desenvolupada en el marc de la Taula Comarcal de Turisme.

La presentació de l’espot ha comptat amb la participació del president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí; de l’alcaldessa de Vinebre, Gemma Carim, i del president de l’Associació d’Empresaris de Turisme Rural de la Ribera d’Ebre, Josep A. Rius. Entre els assistents, a més de consellers comarcals, alcaldes i regidors dels municipis de la comarca, han estat presents diversos protagonistes de l’espot que han participat en el seu enregistrament de forma voluntària, així com diversos representants del sector empresarial turístic de la Ribera d’Ebre.

A més, durant l’acte institucional, el director del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Octavi Bono, ha pronunciat la conferència “Nous hàbits i tendències: consideracions per a la creació de productes turístics adaptats a la demanda”, explicant, des de l’experiència, els principals reptes de futur en l’àmbit turístic i diverses propostes concretes per millorar la competitivitat turística tant a nivell empresarial com institucional.

1web 12-03-15 Presentacio espot RE 1L’espot, elaborat en el marc d’un conveni de col·laboració signat entre el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, destaca, entre altres, algunes de les grans icones turístiques de la comarca com el riu, el Castell de Miravet, la Reserva Natural de Sebes, la clotxa o la fruita dolça.

L’espot té una versió complerta, amb una durada de dos minuts i vint segons, i un guió literari que estableix un diàleg entre el riu i la comarca, i una versió més curta que dura 30 segons. Aquest producte està destinat, principalment, als espais web, les xarxes socials i les televisions d’àmbit territorial, amb l’objectiu d’aconseguir més visibilitat de la comarca i tota la seva oferta turística.

En concret, durant les primeres catorze hores de presència d’aquest espot a les xarxes socials ja ha rebut més de sis mil reproduccions entre la web www.turismeriberaebre.org i  https://www.facebook.com/turismeriberadebre?ref=ts&fref=ts.

Durant la presentació, el president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, ha destacat la qualitat de l’espot i ha elogiat el treball desenvolupat els darrers mesos en el marc de la Taula Comarcal de Turisme on “la col·laboració público-privada defineix els reptes estratègics en matèria de turisme i les accions per aconseguir-los”.

Per la seva part, el president de l’Associació d’Empresaris de Turisme Rural de la Ribera d’Ebre, Josep A. Rius, ha reconegut l’encert de la col·laboració entre les administracions i els empresaris turístics i ha fet una crida a potenciar més “la promoció de la comarca de la Ribera d’Ebre”

Finalitzada la presentació, l’alcaldessa de Vinebre, Gemma Carim, ha convidat els assistents a visitar l’edifici de Ca Don Joan, un palauet que data del segle XVI, restaurat pel consistori.

2web 12-03-15 Presentacio espot RE 1

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: