Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre signa el conveni corner amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona

11 març 2015 · Noticies

Aquest acord, subscrit amb altres ens locals ebrencs, estableix un model de col·laboració que millora l’eficàcia de les accions, augmenta la notorietat de la marca i optimitza els recursos i el temps per a la promoció conjunta de les Terres de l’Ebre

1webEl Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i representants de 11 municipis i 2 entitats comarcals, entre les quals el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre representat pel vicepresident Gil Martí, han signat a l’Ampolla l’acord que regula la participació conjunta i coordinada de totes aquestes entitats en fires nacionals, estatals i internacionals promogudes per l’Agència Catalana de Turisme i pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

El conegut com a conveni corner, en la seva 9a edició, preveu també l’impuls de campanyes publicitàries, d’accions de comunicació i màrqueting conjuntes a nivell estatal i internacional, sota el paraigua del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

En concret, el conveni estableix l’assistència a la fira WTM (Londres) i a FITUR (Madrid), NAVARTUR (Pamplona) i B-TRAVEL (Barcelona). A més, també preveu una campanya de publicitat conjunta als mercats emissors més importants de les Terres de l’Ebre, que inclou campanyes radiofòniques a nivell nacional i estatal i de promoció on line, així com l’edició de la Guia “Routard Exprés” dirigida específicament al públic internacional de França i Benelux. L’objectiu és difondre els recursos i productes turístics més destacats del territori i els atractius dels municipis que s’hi han adherit.

L’acord l’han subscrit el president de la Diputació de Tarragona i president del Patronat de Turisme de la institució, Josep Poblet; l’alcalde d’Alcanar, Alfons Montserrat; el regidor de Turisme de l’Ametlla de Mar, Vicent Martí (La Cala Serveis Municipals SL); l’alcalde de l’Ampolla, Francesc Arasa (Patronat Municipal de Turisme de l’Ampolla); el regidor de Turisme d’Amposta, Francesc Paz; el regidor de Turisme d’Ascó, Pau Daniel Serrano (Institut Municipal de Turisme. Festes i Tradicions d’Ascó); el regidor de Turisme de Deltebre, Joan Alginet (Oficina Municipal de Turisme de Deltebre); l’alcaldessa de l’Ajuntament de Godall (Oficina de Turisme de Godall), Teresa Esmel; el conseller delegat de Jesús Activitats i Serveis S.L., Pere Panisello; el president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí; l’alcalde de Sant Carles de la Ràpita, Joan Martín (Oficina Municipal de Turisme de Sant Carles de la Ràpita); l’alcaldessa de la Sénia, Pilar Ballester; el president del Consell Comarcal de la Terra Alta, Carles Luz, i l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel.

Pere Panisello també ha participat a l’acte com a vicepresident de representació territorial de la Diputació de les Terres de l’Ebre, juntament amb el diputat Francesc Josep Miró, i els dos representants del Patronat de Turisme de Turisme de la Diputació de Tarragona: el seu director, Octavi Bono, i el responsable de la marca Terres de l’Ebre, Albert Folch. A més, hi han assistit altres autoritats del territori com l’alcalde de l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja i president del COPATE (Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre), Joan Castor, i Imma Juan, la coordinadora del projecte Reserva de la Biosfera del Departament d’Agricultura de la Generalitat.

Durant l’acte de signatura de l’acord, el president de la Diputació de Tarragona i president del Patronat de Turisme de la institució, Josep Poblet, s’ha referit al conveni corner com “una gran aliança territorial en matèria turística pionera a Catalunya”, tot destacant que “aquest és el més gran que s’ha signat mai”, ja que aplega 13 entitats locals sota el paraigua del Patronat de Turisme de la Diputació. A més, Poblet ha destacat que la signatura “és un acte de confiança entre tots, ja que junts ens fem molt més grans i arribem molt més lluny”. En aquest sentit, tot i posar en valor les accions que es fan individualment a cada municipi, ha encoratjat els ens locals que han signat el conveni a treballar junts, ja que és la manera de projectar i difondre els atractius turístics de les comarques de l’Ebre en el seu conjunt i d’atraure el major nombre de visitants possible.

El president de la Diputació ha ressaltat, entre altres coses, la recent declaració de les Terres de l’Ebre com a Reserva de la Biosfera, “un reconeixement que dota al territori d’una nova diferenciació de qualitat”, tot destacant que des del Patronat de Turisme de la Diputació s’ha incorporat aquesta distinció al logotip de la marca turística Terres de l’Ebre.

2web

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: