Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Tivissa acull la commemoració del Dia Internacional de les Dones, organitzada pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre

6 març 2015 · Noticies

1web TivissaAmb el lema “Tots els dies, la dona és treballadora”, el Casal Cultural de Tivissa, ha acollit la celebració del Dia Internacional de les Dones, amb el tradicional reconeixement a la trajectòria vital d’una dona de cada municipi de la Ribera d’Ebre. Aquest acte, organitzat pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, ha arribat enguany a la seva vuitena edició i ha comptat amb la col·laboració de l’Associació de Dones de Tivissa i el suport de l’Institut Català de les Dones, de l’Ajuntament de Tivissa i de les Associacions de Dones de la Ribera d’Ebre.

Durant la celebració d’aquest acte s’ha fet un homenatge a aquelles dones triades per les diferents associacions de dones de la Ribera d’Ebre, que representen els valors de la diada com l’esforç, l’altruisme o la capacitat de treballar intensament en situacions adverses tant en l’àmbit familiar com laboral.

La regidora de serveis a les persones de l’Ajuntament de Tivissa, Montse Pagès, ha estat l’encarregada de donar la benvinguda a les més de 200 persones que han omplert el casal cultural, i la consellera comarcal responsable de l’àrea de serveis a les persones i alcaldessa de Vinebre, Gemma Carim, ha fet la lectura de la Declaració institucional de la diada.

2web TivissaLa presidenta de l’Associació de Dones Tivissa, Montse Quintana, ha presentat les diferents associacions de dones de la comarca que han llegit un text justificant els motius pels quals han proposat una dona del seu poble per rebre l’homenatge.

Finalment, el president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i alcalde de Tivissa, Jordi Jardí, ha tancat l’acte amb un reconeixement i agraïment als professionals que, des de l’ens comarcal, treballen en els diferents àmbits de l’atenció i servei a les persones.

En aquesta edició, les dones que han rebut el reconeixement han estat: Montse Vila, de Vinebre; Carme Soler, de la Torre de l’Espanyol; Librada Castellví, de Riba-roja d’Ebre; Teresa Chortó, de Rasquera; Vicenta Colás, de la Palma d’Ebre; Gema Sentís, de Móra la Nova; Maria Cambra, de Móra d’Ebre; Dolores Brull, de Miravet; Bienvenida Ars, de Ginestar; Neus Gironés, de Garcia; Mercè Mora, de Benissanet; Carme Domènech, d’Ascó; i Maria Bigorra, de Tivissa.

3web Tivissa

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: