Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Jornada sobre ‘L’autofinançament, la supervivència de les entitats’

27 febrer 2015 · Noticies

cartell1Davant les dificultats de les entitats de tots els àmbits a l’hora de trobar finançament en un context global de crisi, el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i la Direcció General de Joventut organitzen la jornada de formació i debat ‘L’autofinançament, la supervivència de les entitats’.

La jornada, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Móra la Nova i l’Institut Ramon Muntaner i tindrà lloc el dissabte 28 de març de 10 a 14 hores, al Casal Municipal de Móra la Nova, comptarà amb diverses intervencions, dedicades a l’autofinançament, les bones pràctiques en l’àmbit esportiu, cultural, juvenil, educatiu i social, l’organització jurídica, comptable i fiscal de l’entitat i a donar possibles respostes als requeriments legislatius. L’acte es clourà amb la presentació del projecte XIRGA del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

Les inscripcions a la jornada són gratuïtes i cal adreçar-se al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, al telèfon 977 401 851 i/o a l’adreça electrònica puntjove@riberaebre.org.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: