Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Nova edició de l’activitat ‘Aprenem les TIC mòbils en família”

26 febrer 2015 · Noticies

cartellEl proper dissabte 21 de març, a partir de les 11 del matí, el Telecentre del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre organitza una nova edició de l’activitat ‘Aprenem les TIC mòbils en família’, adreçada a nens i nenes de P3 fins a P5, acompanyats d’un adult. Aquesta activitat compta amb la col·laboració de la Biblioteca Comarcal de Móra d’Ebre i tindrà lloc a la seu del telecentre comarcal (c. Sant Valentí, 31 de Móra d’Ebre).

L’objectiu d’aquesta activitat és estiar els infants, amb l’ajut dels seus pares, en tot allò relacionat amb les noves tecnologies per tal de fer-ne un bon ús junts.

Pel desenvolupament de l’activitat, que té una durada d’una hora i places limitades, no cal portar tauleta.

Per informació i inscripcions cal adreçar-se a telecentre@riberaebre.org, al telèfon 977 401 851, o bé al mateix telecentre comarcal, de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 17 a 20 h,  i els dissabtes de 9.30 a 14.30 h.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: