Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Primera trobada entre productors de fruita dolça de la Ribera d’Ebre i Múrcia per establir possibles relacions comercials

23 febrer 2015 · Noticies

El projecte Ribera d’Ebre VIVA aposta per la innovació i organitza la trobada per potenciar la col·laboració empresarial

23-02-15 Foto trobada productors fruita RE MurciaEl Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, en el marc del projecte Ribera d’Ebre VIVA-Treball a les 7 comarques, ha organitzat una primera trobada entre productors de fruita dolça de la Ribera d’Ebre i de la regió de Múrcia. La iniciativa, celebrada la passada setmana a Móra la Nova, ha fet servir la metodologia anomenada speed dating (cita ràpida) que ofereix la possibilitat de conèixer de primera mà les activitats de negoci que realitzen les empreses i establir possibles relacions comercials.

Les empreses que hi ha participat han estat, per part de la comarca de la Ribera d’Ebre, La Coma i Grup Fruiter de Benissanet, i Cerima Cherries de Tivissa. Des de la regió de Múrcia hi ha participat representant de l’empresa Frutas Esther i de la cooperativa Alimer. La reunió també ha comptat amb la participació dels president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, i dels tècnics del projecte Ribera d’Ebre VIVA.

Aquesta acció, desenvolupada en el marc del “Projecte d’Assistència tècnica per a la millora de la comercialització de la fruita dolça mitjançant la cooperació empresarial”, està inclosa al projecte Ribera d’Ebre VIVA-Treball a les 7 comarques i està subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i compta amb el finançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal i els Fons Social Europeu (FSE).

Millora de la cooperació empresarial i de la comercialització de la fruita dolça de pinyol, debat sobre el negoci i els seus punts clau, i el plantejament d’opcions de col·laboració perquè ambdues parts puguin arribar a cobrir tota la temporada d’abastiment de fruita de pinyol, han estat els aspectes més destacats i debatuts a la trobada i posterior dinar de germanor.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: