Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre signa un conveni amb Banc de Sabadell per ajudar als emprenedors

26 gener 2015 · Noticies

1web 12-14 Conveni CCRE Banc Sabadell0 L’objectiu principal d’aquest conveni és donar suport a les iniciatives emprenedores que contribueixen a millorar les possibilitats de creació de llocs de treball a la comarca

Facilitar als emprenedors, acompanyats pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, el desenvolupament del seu projecte empresarial és l’objectiu fonamental del conveni signat entre el president de l’ens comarcal, Jordi Jardí, i l’entitat Banc de Sabadell.

El conveni també preveu donar suport a les iniciatives emprenedores que contribueixen a millorar les possibilitats de creació de llocs de treball, formació i desenvolupament i creació d’empreses per tal de fomentar el desenvolupament econòmic i incrementar la competitivitat de l’economia a la Ribera d’Ebre.

Entre altres, el producte que ofereix Banc Sabadell és el programa BStartup que inclou serveis financers adequats i en alguns casos exclusius així com assessorament financer per als emprenedors vinculats a convenis.

A partir d’aquest conveni, els emprenedors que elaborin el seu pla d’empresa amb l’assessorament del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre podran accedir al finançament necessari en condicions més avantatjoses que les del mercat.

2web 12-14 Conveni CCRE Banc Sabadell0

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: