Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ofereix assessorament gratuït per la facturació electrònica a professionals, empreses i administracions

15 gener 2015 · Noticies

Ee.FACT_mediuml Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, a través del servei del Telecentre comarcal, ha posat en marxa aquest 2015 un punt d’ajuda i assessorament en temes de facturació electrònica destinat a autònoms, empreses i administracions locals de la comarca.

El punt d’ajuda està situat al carrer Sant Valentí, 31 de Móra d’Ebre, seu del telecentre comarcal, i l’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 17 a 20 h.

Qualsevol professional que tingui qualsevol dubte, qüest
ió, pregunta, etc. pot apropar-se i fer ús d’aquest servei gratuïtament.

Els tècnics del Telecentre, formats i especialitzats en facturació electrònica, miraran de resoldre els dubtes plantejats i assessorar en tot el que puguin i tinguin al seu abast.

Aquest servei d’ajuda i assessorament sorgeix per ajudar i resoldre els dubtes, des de la pròpia comarca, de les persones implicades per la nova situació d’obligatorietat a totes les administracions de Catalunya de rebre les factures en format electrònic XML.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: