Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

A partir del gener de 2015, el Servei Comarcal de Català de la Ribera d’Ebre ofereix diversos cursos de llengua catalana per a persones adultes

29 desembre 2014 · Noticies

CartellEl Servei Comarcal de Català de la Ribera d’Ebre ofereix per al segon trimestre d’aquest curs escolar, a partir del gener de 2015, diversos cursos de llengua catalana per a persones adultes a Móra d’Ebre, Flix i Vinebre, que es duran a terme en modalitats presencial i a distància.

Les persones interessades poden demanar més informació al telèfon 977 40 18 51 (Servei de Català, Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, pl. de Sant Roc, 2, 1r, 4370 Móra d’Ebre) o al correu electrònic maymat@cpnl.cat.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: