Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre us desitja bones festes!!!

23 desembre 2014 · Noticies

Postal nadal 2014Un any més, el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre felicita les festes nadalenques amb la postal guanyadora del 9è Concurs de Postals de Nadal.

En aquesta edició s’han presentat un total de set artistes joves de la comarca i el jurat ha escollit la postal titulada “El pi del Pino nevat”, presentada pel jove de la Palma d’Ebre, Aleix Vernet.

Cal recordar que el pi del Pino, situat a uns 300 metres el poble de la Palma d’Ebre, és un arbre de més de 400 anys i de dimensions excepcionals, té la soca més gruixuda de Catalunya i el seu perímetre oscil·la entre els 5.15 i els 7.75 metres. Des del lloc on està situat es poden gaudir de vistes paisatgístiques de diferents comarques i, fins i tot, s’hi pot veure les muntanyes d’Horta de Sant Joan, els Ports de Beseit i la serralada del Montsant.

El pi del Pino va ser declarat arbre monumental pel Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya l’1 d’abril de 1991.

Al text de la felicitació nadalenca d’aquest any, el president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, s’adreça “a tota la gent que fa possible una Catalunya i una comarca ‘rica i plena’”, per desitjar-los “molt bones festes i que el 2015 sigui un any ple de salut, treball, pau i felicitat”.

A més, i com és tradicional, la postal també incorpora un text d’un escriptor o escriptora de la comarca. En aquesta edició s’ha escollit el text “dóna, dóna…, sols així recolliràs. Escampa llums, inquietuds: tot vibrarà”, publicat per Francesc Cabré al llibre ‘Recull M. Dolors Cabré i Montserrat (1914-1995).

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: