Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El dispositiu d’inserció sociolaboral impulsat pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre aconsegueix una inserció del 33% en empreses de la comarca durant el 2014

19 desembre 2014 · Noticies

1webEl dispositiu d’inserció sociolaboral Ribera d’Ebre VIVA, impulsat pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, amb el suport de tots els ajuntaments de la comarca, en el marc del Projecte “Treball a les 7 comarques”, ha aconsegueix durant el 2014 una inserció del 33% en empreses de la comarca.

El dispositiu d’inserció sociolaboral Ribera d’Ebre VIVA és una proposta que s’inicia a començament de l’any 2012 amb un doble objectiu: millorar l’ocupabilitat de les persones en dificultats per incorporar-se al món laboral, i millorar la competitivitat de les empreses de la comarca.

Durant aquests anys s’ha donat suport individualitzat, des de cada municipi de la comarca, a les persones desocupades amb menys capacitats davant la pèrdua de feina en el seu procés d’inserció sociolaboral. Concretament, durant el 2014 s’han atès un total de 194 persones de les quals 164 han participat activament en el dispositiu i 53 han aconseguit un lloc de treball.

En el marc del dispositiu també s’han visitat un  centenar d’empreses de la comarca a les quals se’ls ha ofert diferents serveis en funció de les seves necessitats com suport en els processos de contractació, convenis de pràctiques no laborals i la realització de Mapes Ocupacionals, entre d’altres. Aquesta tasca ha ajudat a millorar la competitivitat de les empreses, ha reforçat el seu compromís amb les persones desocupades de la comarca i ha consolidat la col·laboració público-privada.

El dispositiu d’inserció laboral del projecte Ribera d’Ebre VIVA és una acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte “Treball a les 7 comarques” i amb el finançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal i el Fons Social Europeu.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: