Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El departament d’informàtica del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre imparteix formació als secretaris i interventors sobre la facturació electrònica

19 desembre 2014 · Noticies

0web El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha acollit dues sessions de treball adreçades als secretaris i interventors dels ajuntaments de la comarca per tractar sobre diferents temes relacionats amb la implantació del servei de recepció de factures electròniques i altres serveis relacionats amb l’administració electrònica.

Entre altres temes, les sessions de treball han servit per conèixer la legislació aplicable, el funcionament i l’ús pràctic de l’eFac, els aplicatius que faciliten el seu funcionament, i tot allò relacionat amb la generació de facturació electrònica.

El mètode de treball s’ha basat en casos pràctics i també s’han explicat qüestions relacionades amb l’Administració Oberta de Catalunya (AOC) i les trameses EACAT entre els ens locals i els departaments de la Generalitat de Catalunya.

A més, des del Telecentre del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, s’ofereix servei d’assistència i assessorament als proveïdors per resoldre els dubtes que pugui generar la facturació electrònica relacionada amb l’administració.

1web

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: