Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Telecentre de la Ribera d’Ebre acull l’activitat ‘Aprenem les TIC mòbils en família’

18 desembre 2014 · Noticies

1 webEl Telecentre de la Ribera d’Ebre ha acollit la sessió “Aprenem les TIC mòbils en família”, la primera activitat adreçada a infants, fins a 5 anys, acompanyats dels seus pares.

Aquesta activitat, que ha tingut molt bona acollida, ha desenvolupat l’ús de les tauletes (tablets) pels infants amb acompanyament d’adults.

L’activitat, de dues hores de durada, ha ensenyat als infants com utilitzar una tauleta amb l’ús de jocs i/o activitats desenvolupats amb ella. A més, durant l’activitat, pares i infants aprenen quins jocs són els més recomanables per a ells i el seu ús didàctic.

Creativitat, habilitat, rapidesa, coordinació i bons hàbits han estat alguns dels aspectes desenvolupats durant la jornada, juntament amb la descoberta, l’aprenentatge i l’exploració dels infants mitjançant l’ús d’una sèrie de jocs educatius per a tauletes, allunyant-se dels clàssics jocs que possiblement no siguin els mes adients per a segons quin tipus d’edat.

Finalitzada l’activitat, els més petits han destacat que han aprés “coses divertides” i que s’ho han passat “molt bé”. Per la seva part, els pares han valorat molt positivament el gran contingut educatiu de l’activitat que consideren “recomanable fins i tot per a edats superiors”. A més, els pares han reiterat la importància de donar a conèixer als infants el “bon ús d’una bona eina tant comuna en els temps que corren”.

2 web

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: