Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre dóna suport a la creació d’una quinzena d’empreses en el marc del Programa de Foment de l’emprenedoria

15 desembre 2014 · Noticies

x web CartellA4 horitzontalDes de l’àrea de promoció econòmica del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i a través de la xarxa Catalunya Emprèn, esdóna suport als nous emprenedors per a la creació de la seva empresa. S’inclouen serveis d’informació i orientació adreçats a persones emprenedores per analitzar i valorar les seves idees empresarials; programes de formació específica per nous emprenedors i per la consolidació d’empreses; serveis d’assessorament per avaluar la viabilitat del projecte empresarial i accions de seguiment tècnic durant els tres primers anys de vida de l’empresa per tal de facilitar la seva consolidació. Addicionalment també es realitzen accions de sensibilització de la població envers el foment de l’esperit emprenedor.

Des d’inicis d’any i fins a la data, s’han atès una setantena de persones emprenedores de la comarca de la Ribera d’Ebre, la majoria dones aturades amb estudis primaris i d’entre 25 i 54 anys. S’han creat més de quinze empreses, la majoria en el sector serveis, adoptant la forma jurídica d’autònom/a i havent sol·licitat la capitalització de l’atur per poder fer front a la inversió inicial.

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, entitat agrupada amb el Centre d’Empreses “La Ribera” de Flix, forma part de la xarxa Catalunya Emprèn, programa impulsat pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i finançat pel Servei Públic d’Ocupació Estatal i el Fons Social Europeu (FSE)

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: