Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre participa a Ascó en l’homenatge a l’àvia centenària Maria Borrell

4 desembre 2014 · Noticies

1webLa coordinadora de l’àrea de Serveis a les Persones del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Anna Rel, ha participat a Ascó en l’homenatge a l’àvia centenària Maria Borrell, lliurant-li un obsequi. L’acte ha comptat també amb la participació de la directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a les Terres de l’Ebre, Manolita Cid, que ha fet lliurament a Maria Borrell de la medalla centenària de Benestar Social i Família.

Maria Borrell i Florenza va néixer l’11 de novembre de 1914 a Ascó, on ha passat tota la vida. Durant la guerra va anar a viure a la Serra d’Ascó. Un cop casada, va tenir dos fills i actualment també té dos néts, dos besnéts i una besnéta. De jove va treballar de mestressa de casa, de transportista amb el seu marit i a partir de l’any 66 el matrimoni va regentar un bar a la localitat.

La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família. Es tracta d’una medalla gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

2web

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: