Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

16 empresaris de la comarca participen al taller d’internacionalització organitzat pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i ACCIÓ

25 novembre 2014 · Noticies

1web Taller internacionalitzacioEl passat 24 de novembre va tenir lloc a la seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre el taller d’internacionalització: “Com començar a exportar amb èxit” amb la participació de 16 empresaris, principalment del sector agroalimentari.

Fomentar la internacionalització empresarial amb el consens i la cooperació dels agents públics i privats per a millorar la competitivitat de les empeses és un objectiu comú d’ACCIO, agència per la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya, i de l’àrea de promoció econòmica del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre a través del projecte de desenvolupament econòmic i ocupacional Ribera d’Ebre VIVA.

El taller va comptar amb la presència del Delegat d’ACCIÓ a Terres de l’Ebre, Xavier Cortiella, i .va ser impartit per Adam Papaseit, cap d’Iniciació a l’Exportació d’ACCIÓ, el qual va destacar la importància de la diferenciació per a poder posicionar-se amb èxit als mercats internacionals i va donar a conèixer els programes que des d’ACCIÓ ofereixen a les empreses que volen començar a exportar.

Els empresaris assistents van participar molt activament plantejant dubtes, explicant experiències pròpies i plantejant necessitats concretes que van poder debatre i rebre possibles solucions per part del cap d’Iniciació a l’Exportació d’ACCIÓ, que es va comprometre a oferir assessorament individualitzat a aquells empresaris de la Ribera d’Ebre que ho sol·licitin.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: